Beskamatni kredit

Beta Motors Centar nastoji da svim zainteresovanim kupcima olakša kupovinu novog Suzuki automobila.

Jedna od mogućnosti koju Vam nudimo, u saradnji sa Credit Agricole bankom, jeste kupovina novog Suzuki automobila uz pomoć beskamatnog kredita. Na ovaj način svu kamatu tokom perioda finansiranja preuzima Beta Motors Centar.

Posebna pogodnost je što ne morate biti klijent Credit Agricole banke da biste dobili ovaj vid finansijske pomoći. Takođe, administrativna zabrana i lične menice su jedino osiguranje za beskamatni kredit, što znači da je vozilo registrovano na Vaše ime, bez hipotekarnog zaloga vozila ili obaveznog kasko osiguranja. Ne postoji trošak obrade kredita, kao ni trošak prevremene otplate kredita.

U zavisnosti od modela za koji se odlučite, kao i paketa opreme, možemo Vam odobriti beskamatni kredit od 1.000 do 5.000 evra, na period od 12 do 36 meseci.

Sve što je potrebno da biste dobili konkretnu ponudu za automobil koji Vas zanima jeste da posetite naš salon ili da nas kontaktirate putem telefona ili e-mail-a, a naše osoblje će Vam pružiti sve informacije koje su Vam neophodne.